Poveste fara sfarsit



Maria si Andrei sunt doi oameni minunati care s-au intalnit la o petrecere si au cazut unul pentru celalalt. Au petrecut mult timp impreuna, au descoperit ca au multe in comun si si-au dat seama ca se simt mult mai bine unul langa celalalt decat cand sunt singuri.

Dupa mai multe luni, Andrei a decis sa o ceara in casatorie pe Maria si sa-si petreaca restul vietii alaturi de ea. Maria a acceptat cu bucurie si asa au inceput planurile pentru nunta lor.

Eu am fost fotograful lor si am putut sa observ emotia si bucuria lor din momentul in care s-au vazut imbracati in cele mai frumoase haine ale lor. Andrei a asteptat cu nerabdare momentul in care Maria sa apara la bratul tatalui ei, in timp ce ea a simtit o emotie puternica cand l-a vazut pe Andrei imbracat elegant, asteptand-o in fata altarului.

Cand ceremonia s-a incheiat, cei doi au plecat impreuna spre locatia unde avea sa aiba loc petrecerea, avand alaturi de ei familia si prietenii lor. Am surprins momente frumoase de dans si imbratisari calde, care au dovedit dragostea si respectul pe care cei doi si le purtau unul altuia.

In timp ce faceam poze, am vazut cum ochii lor se intalneau mereu si cum isi dadeau mana sau isi ofereau o imbratisare. Era clar ca dragostea lor nu s-a stins si ca vor petrece restul vietii impreuna, asa cum si-au jurat in acea zi minunata.

Dupa ce petrecerea s-a incheiat, Maria si Andrei au plecat impreuna, fericiti si impliniti, cu o noua viata inainte. Am simtit o bucurie mare ca am putut sa imortalizez o astfel de poveste de dragoste si ca am putut sa fiu parte din aceasta zi atat de importanta pentru ei.